• Reisgenoot naar een ander perspectief

Over Petra Meijers

Met meer dan 30 jaar werkervaring, de laatste 15 jaar als HR-adviseur, heb ik mij als zelfstandig coach gespecialiseerd in loopbaan-, competentie- en persoonlijke ontwikkeling. Hiermee wil ik mensen die dreigen vast te lopen in hun carrière en/of privéleven ondersteunen en verder helpen naar een ander perspectief. Mijn keuze komt voort uit ervaringen in mijn privéleven en in mijn loopbaan. Ik leerde hierdoor het heft in eigen hand te houden, zodat ik op ieder moment klaar ben voor veranderende omstandigheden.

Bij menige hobbel vond ik een klankbord bij een collega, vriendin of coach. Op specifieke kruispunten in mijn leven gaven zij mij inzichten waarmee ik een keuze kon maken voor een opleiding of baan. Het hielp me ook meer dan eens om mijn balans te hervinden. Op een van die kruispunten besloot ik dat de tijd rijp was om mijn ervaringen uit de praktijk van het leven in te zetten en zelf een klankbord voor anderen te worden.

Als zelfstandig coach kies ik als bedrijfsnaam voor Ganesha, hij is de hindoegod, die hindernissen wegneemt en een beschermheilige voor reizigers is.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met me op om te ontdekken of ik voor jou een geschikte reisgenoot kan zijn. Telefoon: 06-14325382.

Voor meer informatie over mijn opleidingen, kennis en werkervaring verwijs ik je naar mijn LinkedIn-profiel.

 

                                  Petra Meijers